Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalsters Kamé en Arlaud mogelijk mee naar Jamaica

Volleybalsters Kamé en Arlaud mogelijk mee naar Jamaica

10/01/2017 20:03 - John Zaalman

Volleybalsters Kamé en Arlaud mogelijk mee naar Jamaica

 

PARAMARIBO - De kans is groot dat Sigourney Kamé en Jill Arlaud worden opgenomen in de vrouwenvolleybalselectie van Suriname. De technische leiding heeft donderdag een aanvang gemaakt met de voorbereidingen voor de tweede WK-kwalificatieronde later dit jaar op Jamaica. Kamé, die net als Arlaud in de VS studeert en volleybalt, heeft de succesvolle eerste ronde van vorig jaar november op Aruba door omstandigheden gemist.

"Ik ga dat van Sigourney zelf aanpakken", zegt bondscoach Eric Aikman. Arlaud heeft onlangs met de selectie meegetraind. Ze vertrekt binnenkort na een korte vakantie terug. "Arlaud heeft goede dingen laten zien. We houden dat in de gaten. De kans is groot dat zowel zij als Kamé in de eindfase van de voorbereidingen erbij zijn", aldus Aikman. Op de training zijn min of meer dezelfde speelsters verschenen van de afgelopen ronde. Momenteel wordt er vier keren per week getraind.

De bedoeling is dat er steeds na acht weken een meetmoment zal zijn. De eerste staat al voor eind februari geprogrammeerd tegen Frans-Guyana. De tweede voor april tegen Aruba. Voor de derde rond eind juni is er nog geen opponent. De frequentie zal vanaf dat moment ook worden opgevoerd naar zes.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen