Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gezochte rovers ingerekend

Gezochte rovers ingerekend

09/01/2017 20:05 - Van onze redactie

Gezochte rovers ingerekend

 

PARAMARIBO - Ray K. en Donovan S. zijn aangehouden door de Algemene Surveillancedienst bij een mini roadblock op de kruising van de Pluto- en de Jules Chin A Foengstraat

In het voertuig stuitte de politie op een illegaal vuistvuurwapen. De 34-jarige Ray K. alias 'Brux' werd gezocht door de politie. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een gewapende roofoverval op 31 december 2016 te Lelydorp, waarbij er op de politie werd geschoten. Het vuistvuurwapen dat bij de roadblock werd gevonden, is waarschijnlijk het wapen dat werd weggenomen bij de roofoverval. Het voertuig en wapen zijn in beslag genomen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina