Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Agressieve ex-vriendin aangehouden

Agressieve ex-vriendin aangehouden

09/01/2017 16:01 - Van onze redactie

Agressieve ex-vriendin aangehouden

 

PARAMARIBO - De 24-jarige Rochidi R. is afgelopen week ingesloten, wegens verdenking van vernieling, mishandeling en bedreiging. Haar ex-vriend, die aangifte heeft gedaan bij politiepost Livorno, beweert dat de vrouw zijn waardevolle spullen heeft vernield.

Zij kon niet verdragen dat hij de liefdesrelatie heeft beëindigd. De man is vorige week naar haar toe gegaan om zijn resterende spullen op te halen.

Hierna ontstond er een woordenwisseling, waarna de vrouw zijn persoonlijke eigendommen aanzienlijk heeft beschadigd. In haar agressieve bui beet ze hem in zijn schouder. Ondanks zij was ondergedoken, is ze uiteindelijk opgespoord en ingerekend.


Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina