Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Trump accepteert conclusie Russische hacks

Trump accepteert conclusie Russische hacks

08/01/2017 20:27

Trump accepteert conclusie Russische hacks

Foto: AP  

WASHINGTON - Donald Trump aanvaardt de conclusie van de Amerikaanse inlichtingendiensten dat Rusland achter de hacks van de Democratische Partij zit. Dat heeft toekomstige stafchef van Trump, Reince Priebus, gezegd.

De opmerkingen van Priebus staan haaks op eerdere uitlatingen van Trump. De toekomstige president deed beweringen dat de cyberaanvallen van Rusland het doel hadden hem in het zadel te helpen telkens af als nonsens. Volgens Trump kon China of een willekeurige hacker achter de cyberaanvallen zitten.

Trump stond onder grote druk van de Republikeinse Partij om de conclusies van de inlichtingendiensten te accepteren. Zou hij de conclusie niet aanvaarden, dan zou hij wellicht nog meer steun van de Republikeinen verliezen. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina