Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Identiteit verkeersdoden Livorno bekend

Identiteit verkeersdoden Livorno bekend

08/01/2017 12:29

Identiteit verkeersdoden Livorno bekend

 

PARAMARIBO - De identiteit van de twee verkeersdoden van zaterdag in Livorno zijn bekend. Het gaat om de 36-jarige Sakita Firtoe-Ramkhelawansing en haar vierjarig dochtertje Jaanvi Firtoe. Het rijbewijs van de 25-jarige veroorzaakster Anjinie S. is in beslag genomen. Zij raakte net als de andere bestuurder, de vader van het onfortuinlijke gezin, gewond.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Anjinie S. reed over de Tjong A Kietweg, komende vanuit de Tout Luit Fautweg. Bij het kruispunt met de Pandit Paltan Tewarieweg verleende zij geen voorrang met de dodelijke aanrijding tot gevolg.

Beide voertuigen zijn door de botsing in de trens beland. Het vermoeden bestaat dat het kind door de klap uit het voertuig is geslingerd en onder één van de banden van de auto is terechtgekomen. Omstanders hebben met hun handen de klei onder de band weggegraven om zo het kind te bevrijden. Echter bleek nadien de kleuter al overleden. Ook haar moeder overleed ter plaatse. Hiermee staat de verkeersbarometer landelijk op drie doden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina