Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Guyana domineert opnieuw snelloop Bigi Broki Waka

Guyana domineert opnieuw snelloop Bigi Broki Waka

08/01/2017 17:32

Guyana domineert opnieuw snelloop Bigi Broki Waka

 

PARAMARIBO - Buurland domineert weer de snellopen van de Bigi Broki Waka. Cleveland Thomas heeft voor de tweede achtereenvolgende keer de 10 km snelloop gewonnen. Hij heeft ongeveer dezelfde tijd als vorig jaar neergezet: 34 minuten en 40 seconden.

Zijn landgenoot Claudrice Mc Koy (16) heeft bij de vrouwen de eerste plek opgeëist. Bij de 5 km snelloop is Guyana ook de snelste. De 23-jarige Devaun Barrington wint voor de tweede keer in deze categorie. Hij heeft de afstand in 17 minuten en 9 seconden afgelegd.

Lorenzo Main is de tweede plaats van de 10 km snelloop geeindigd. Hij heeft heel lang op de hielen gezeten van Thomas. De Guyanees is uiteindelijk sneller geweest. Nummer twee bij de vrouwen is Caroline Marlet, nummer drie Ilsida Toemere. De Bigi Broki Waka is voor de veertiende keer gehouden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina