Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Boma Star schakelt Voorwaarts uit en bekert verder

Boma Star schakelt Voorwaarts uit en bekert verder

08/01/2017 12:17 - Frank Finisie

Boma Star schakelt Voorwaarts uit en bekert verder

 

PARAMARIBO - Boma Star heeft zaterdag op het Ramkhelawan sportcomplex Voorwaarts uitgeschakeld en bekert verder. Na de reglementaire speeltijd was de eindstand 1 – 1. Na het nemen van vrije schoppen werd het 5 – 4 voor Boma Star.

Het was een matige wedstrijd waarin Boma Star de toon aangaf.De thuisploeg kwam in de 24ste minuut aan de leiding. Een weggewerkte hoekschop kwam terecht bij de vrijstaande Dominique Aloema die hard inschoot, 1 - 0. De vreugde in het kamp van Boma Star was van korte duur. Acht minuten later wist Magill Homoet een penalty te verzilveren, 1 - 1. Arbiter Earl Banjo wees na een handsbal naar de peanalty stip.

De tweede helft kregen beide ploegen kansen om uit te lopen, maar de aanvallers waren niet koelbloedig genoeg in de afronding.

Na negentig minuten bleef de stand gelijk en moest vrije schoppen de beslissing brengen. Boma Star was hierin  beter en won uiteindelijk met 5 - 4. Shaquille Steffens scoorde de winnende vrije schop.Voorwaarts is hierdoor uitgeschakeld voor verdere deelname aan de bekercompetitie.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina