Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Bezwaarloop, geen anti-gayloop'

'Bezwaarloop, geen anti-gayloop'

15/12/2016 17:34 - Naomi Hoever

Op de banner is de zienswijze van de VVEPS duidelijk verwoord.

Op de banner is de zienswijze van de VVEPS duidelijk verwoord. Foto: Naomi Hoever  

PARAMARIBO - De bezwaarloop van de Vereniging van Volle Evangelie- en Pinkstergemeenten in Suriname (VVEPS) is momenteel in volle gang. De loop heeft enkele tientallen Christenen op de been gebracht. Gehoopt was op ruim tienduizend.

VVEPS-voorzitter Steve Meye heeft donderdag uitgelegd dat het niet gaat om een anti-gay loop. Het gaat volgens hem vooral om aan te geven dat 'God geen fouten maakt' en dat zijn organisatie moeite heeft met een mogelijke positieve uitkomst in de rechtszaak die tegen de Staat aanhangig is gemaat door transgender Yvanna Hilton. De transgender besloot naar de rechter te stappen omdat het CBB tot nu toe weigert het geslacht te veranderen van man naar vrouw.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina