•  
  • Home
  • King Koyeba gepakt met grote partij yammi

King Koyeba gepakt met grote partij yammi

16/10/2016 17:00 - Van onze redactie

King Koyeba gepakt met grote partij yammi

 

PARAMARIBO - De populaire artiest King Koyeba (31) is zaterdag met twee andere personen, A.J. en S.R., door een gemengde eenheid van de politie aangehouden in het district Wanica. Het trio bevond zich in een huis aan de Raoulweg.

In een voertuig dat daar stond geparkeerd, werd door agenten ruim vijf kilo yammi aangetroffen. De politie had een tip gekregen dat bij die bewuste woning de softdrugs waren verstopt. Een van de verdachten verschanste zich op de vliering, maar werd uiteindelijk toch ontdekt.

Aan de actie namen het Regionale Bijstand Team, de Narcotica Brigade, de Recherche Regio Midden en de Surveillancedienst van Wanica deel. King Koyeba en de andere twee mannen zijn in verzekering gesteld. De afdeling Narcotica Brigade onderzoek de zaak verder.

King Koyeba, de artiestennaam van Lowinzo Misiedjan, maakt al meer dan tien jaar furore zingt als dancehaal/reggae-zanger. Hij zingt vooral in het Aucaans en Surinaams maar heeft in het verleden ook enkele 'uitstapjes' naar het Nederlands gemaakt. In Suriname geniet hij grote populariteit en scoorde hij verschillende hits, zoals 'Sama den uman lobi?', 'Mi na e stop singi moo' en 'Mi ede e weli'

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina