•  
  • Home
  • Bekende artiest aangehouden in Wanica

Bekende artiest aangehouden in Wanica

15/10/2016 16:04 - Van onze redactie

Bekende artiest aangehouden in Wanica

Foto: Anthony Janki  

WANICA - Bij een gezamenlijke actie van de Narcotica Brigade, Recherche Regio Midden, het Regionale Bijstand Team en Surveillance Wanica zijn zaterdagochtend drie verdachten aangehouden. Onder de verdachten bevindt zich de bekende 31-jarige reggae- en dancehallartiest L.M.

De Ware Tijd verneemt dat tijdens de actie aan de Raoulweg in het district Wanica, een hoeveel marihuana en een voertuig in beslag zijn genomen. Buurtbewoners reageerden geschokt op de actie. Alle drie verdachten zijn naar het politiebureau afgevoerd voor verder onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina